Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ucigașul lui John Lennon rămâne în închisoare: Comisia i-a respins cererea de eliberare condiționată pentru a șaptea oară

Ucigașul lui John Lennon rămâne în închisoare: Comisia i-a respins cererea de eliberare condiționată pentru a șaptea oară

Ucigașul lui John Lennon, Mark David Chapman, rămâne în închisoare. Comisia de evaluare responsabilă de cazul său a respins cererea de eliberare condiționată pentru a șaptea oară, informează Reuters.

În ciuda eforturilor pozitive din perioada de detenție, eliberarea sa la acest moment ar submina respectul pentru lege și ar tinde să trivializeze tragica pierdere pe care a cauzat-o acesta ca urmare a acestei crime îngrozitoare, neprovocate, violente, reci și calculate”, se arată în raportul comisiei care evaluează acest caz.

Mark David Chapman, în vârstă de 57 de ani, se află în detenție în închisoarea de înaltă securitate Wende din Alden, în statul american New York.

Îm 1981, el a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea între 20 de ani și detenție pe viață, după ce a pledat „vinovat” pentru crimă fără premeditare.

La 8 decembrie 1980, Chapman a tras cinci focuri de armă asupra lui John Lennon. Muzicianul a fost declarat mort la spital la ora 23:15.

Citeşte mai multe despre:   inchisoare,   criminal