Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Uite planul, nu e planul / Plimbă Brexitul tot anul! Adevărata strategie a lui Nigel Farage despre ieșirea Marii Britanii din UE (FOTO)

Uite planul, nu e planul / Plimbă Brexitul tot anul! Adevărata strategie a lui Nigel Farage despre ieșirea Marii Britanii din UE (FOTO)

Un articol de: - 01 Iul 2016, 16:57
Uite planul, nu e planul / Plimbă Brexitul tot anul! Adevărata strategie a lui Nigel Farage despre ieșirea Marii Britanii din UE (FOTO) Externe

Referendumul în urma căruia britanicii au votat pentru ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană a provocat reacții care mai de care mai ieșite din comun, iar mulți au ales să facă haz de necaz.

Cu toate acestea, o pagina thebrexitplan.com duce lucrurile la un cu totul alt nivel. Ceea ce pare a fi un plan detaliat al Marii Britanii pentru a se confrunta cu ieșirea din blocul comunitar, reprezintă, de fapt, o ironie fină la adresa situației cu care Regatul Unit pare că nu a fost pregătit să o preîntâmpine.

"Avem acces în exclusivitate la un plan care a fost pus la punct de către cei care au făcut campanie pentru ca Marea Britanie să părăsească UE, de Partidul pentru Independența Marii Britanii și de către Nigel Farage (liderul Partidul pentru Independența Marii Britanii - n.r.). Include soluții detaliate cu privire la problemele de natură economică și politică care vor urma după ce Regatul Unit iese din blocul comunitar", se arată în paragraful de început al portalului online.

VEZI AICI PAGINA THEBREXITPLAN.COM

"Cele mai importante subiecte sunt:

- Accesul Marii Britanii la piața Uniunii Europene
- Acorduri internaționale de schimb care să le înlocuiască pe cele din cadrul UE
- Drepturile cetățenilor UE care muncesc în Marea Britanie
- Schimbările de statul pentru cetățenii britanici care locuiesc în state membre UE
- Noile standarde de sănătate și siguranță ale Marii Britanii, în locul celor ale Uniunii Europene
- Investițiile străine directe în Marea Britanie și serviciile financiare ale UE
- Accesul Marii Britanii la serviciile internaționale de inteligență
- Un eventual nou referendum pentru independența Scoției", se mai arată pe pagina thebrexitplan.com.

La prima vedere, pare un plan destul de elaborat, care ridică principalele probleme cu care Marea Britanie se confruntă după ieșirea din Uniunea Europeană.

"Dă click pe butonul roșu pentru mai multe detalii", se arată pe pagina principală. Surpriza vine când, în momentul în care încerci să dai click pe butonul roșu pentru a vedea exact cum ar funcționa acest plan, butonul zboară pur și simplu de sub săgeată, mutându-se în altă parte a paginii.

În ciuda faptului că ideea este una amuzantă, ironia este una mai degrabă tristă și are ca scop a evidenția că toți cei care au făcut campanie pentru ca Regatul Unit să părăsească blocul comunitar nu au gândit dincolo de acel moment și nici nu au anticipat problemele cu care s-ar putea confrunta Marea Britanie.S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   UE,   Brexit,   plan