Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ultimii trei președinți americani anunță că se vor vaccina pentru COVID-19 în fața camerelor de filmat

Ultimii trei președinți americani anunță că se vor vaccina pentru COVID-19 în fața camerelor de filmat

Un articol de: George Lupu - 03 Dec 2020, 17:27
Ultimii trei președinți americani anunță că se vor vaccina pentru COVID-19 în fața camerelor de filmat Externe

Foștii președinți americani Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton se oferă voluntari pentru a-și face vaccinurile Covid-19 în timp ce vor fi filmați pentru a promova încrederea publicului în siguranța vaccinului, odată ce Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente autorizează unul.

 

Ultimii trei președinți ai SUA anunță că se vor vaccina public pentru COVID-19

 

Ultimii trei foști președinți speră că o campanie de sensibilizare pentru a promova încrederea în siguranța și eficacitatea acesteia ar fi un mesaj puternic, în timp ce oficialii americani de sănătate publică încearcă să convingă publicul să accepte vaccinul.

Freddy Ford, șeful de cabinet al lui Bush, a declarat pentru CNN că cel de-al 43-lea președinte l-a contactat pe doctorul Anthony Fauci - directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și cel mai mare expert în boli infecțioase din țară - și pe dr. Deborah Birx, White Coordonator  pentru a vedea cum ar putea ajuta la promovarea vaccinului.

"Cu câteva săptămâni în urmă, președintele Bush mi-a cerut să îi anunț pe doctorul Fauci și pe dr. Birx că, atunci când este momentul potrivit, vrea să facă tot ce poate pentru a-și încuraja concetățenii să se vaccineze", a declarat Ford pentru CNN. "În primul rând, vaccinurile trebuie să fie considerate sigure și administrate populațiilor prioritare. Apoi, președintele Bush se va pune la rândul său și va face acest lucru cu plăcere în timpc e este filmat."

Secretarul de presă al lui Clinton a declarat miercuri pentru CNN că și el ar fi dispus să accepte vaccinul într-un cadru public pentru a-l promova.

"Președintele Clinton va lua cu siguranță un vaccin de îndată ce îl va pune la dispoziție, pe baza priorităților stabilite de oficialii din domeniul sănătății publice. Și o va face într-un cadru public dacă îi va ajuta pe toți americanii să facă același lucru", a spus Angel Urena .

 Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Omaba susține că se va vaccina dacă epidemiologul Fauci dă asigurări că vaccinul e sigur

 

Obama, într-un interviu cu gazda SiriusXM, Joe Madison, programat să fie difuzat joi, a spus că, dacă Fauci a spus că un vaccin împotriva coronavirusului este sigur, el îl crede.

„Oameni precum Anthony Fauci, pe care îi cunosc și cu care am lucrat, am încredere deplină”, a spus Obama. „Așadar, dacă Anthony Fauci îmi spune că acest vaccin este sigur și poate vaccina, știi, te imunizează pentru a nu lua Covid, absolut, o să îl iau”.

„Vă promit că, atunci când va fi făcut pentru persoanele cu risc mai mic, îl voi lua”, a spus el.

„S-ar putea să ajung să-l iau la televizor sau să accept să fiu filmat, doar pentru ca oamenii să știe că am încredere în știință”, a adăugat el.

Citeşte mai multe despre:   COvid-19,   SUA,   vaccin