Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un american și-a găsit pe Internet mașina care i-a fost furată acum 42 de ani

Un american și-a găsit pe Internet mașina care i-a fost furată acum 42 de ani

Americanul Robert Russell și-a găsit masina care îi fusese furată cu 42 de ani în urmă, întâmplător, în timp ce se afla pe site-ul de licitații pe Internet eBay.

Când se uita la pozele mai multor obiecte aflate la licitatie pe eBay, a văzut ceea ce a crezut că este mașina sa tip Austin Healey, pe care o vindea Clubul Automobilistic din Beverly Hills, Los Angeles, relatează NBC.

Comparând numărul de identificare al mașinii de pe site cu cel al mașinii care îi fusese furată, a descoperit că erau identice, și, deci, mașina era într-adevăr cea pe care o cumpărase cu atâta timp în urmă.

Apoi, Russell a contactat poliția, care a reușit să îi găsească automobilul în Los Angeles și să î-l înapoieze. Clubul automobilistic nu avea nicio idee că încerca să vândă o mașină furată și a spus că fostul său proprietar a condus-o constant timp de 42 de ani. Nu e clar cum acesta din urmă a intrat în posesia mașinii.

Se pare că bărbatul nu a încetat nicio clipă să caute automobilul furat, deoarece avea o importantă valoare sentimentală.

Citeşte mai multe despre:   internet,   masina,   american