Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un băiețel își face temele pe trotuarul din fața școlii închise. Copilul e prea sărac și nu are bani pentru internet acasă (GALERIE FOTO)

Un băiețel își face temele pe trotuarul din fața școlii închise. Copilul e prea sărac și nu are bani pentru internet acasă (GALERIE FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Oct 2020, 21:11
Un băiețel își face temele pe trotuarul din fața școlii închise. Copilul e prea sărac și nu are bani pentru internet acasă (GALERIE FOTO) FOTO: Dailymail.com Externe

Școala online este o adevărată problemă pentru părinții unui băiețel de 9 ani, care nu au suficienți bani pentru a asigura un abonament la internet acasă. Micuțul a înduioșat întreaga lume după ce a fost surprins participând la ore, în fața laptopului, pe trotuarul de lângă școala înschisă, scrie Daily Mail.

Jonathan Endecott este elev în clasa a IV-a la o școală din New Mexico, ce a fost închisă din cauza pandemiei de COVID-19, elevii urmând să participe la ore online. Pentru Jonathan nu a fost însă o veste bună, iar asta nu pentru că nu ar mai fi fost prezent în clasă, alături de toți colegii săi, ci pentru că nu are resursele necesare la domiciliu, pentru a-și asigura o conexiune la internet.

Băiatul în vârstă de 9 ani a fost surprins stând pe o cutie de carton, în fața școlii, cu laptopul pentru a beneficia de rețeaua wi-fi a unității de învățământ.

Într-o zi, unul dintre profesorii școlii la văcut pe băiețel stând ghemuit, în fața laptopului și l-a fotografiat. Imaginea a fost distribuită în mediul online, cadrul didactic cerând astfel ajutorul comunității pentru a-i putea asigura copilului cele necesare ca să poată învăța de acasă.

Potrivit sursei citate mai sus, o persoană s-ar fi oferit deja să plătească un abonament la internet, pentru familia Endecott. Mai mult decât atât, cineva a creat și o platformă de strângere de fonduri, prin care se urmărește obținerea banilor necesari pentru plata unui abonament la internet pentru un an întreg.

FOTO: Dailymail.com

FOTO: Dailymail.comS-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

FOTO: Dailymail.com