Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un bărbat a decis să achite un ordin judecătoresc folosind sute de mii de monede de 25 cenți ca formă de protest

Un bărbat a decis să achite un ordin judecătoresc folosind sute de mii de monede de 25 cenți ca formă de protest

Un bărbat din Southern Illinois a decis să protesteze față de decizia unui judecător și să achite suma de 150.000 dolari în monede de 25 cenți, relatează WSILTV.

Fiul lui Roger Herrin, Michael, a murit într-un accident de mașină în anul 2001. Băiatul de 15 ani se afla în mașină alături de alte trei persoane în momentul în care un camion nu a reușit să oprească într-o intersecție. De atunci, familiile celor implicați în accident s-au aflat într-o bătălie legală referitoare la cum ar trebui împărțiți banii din asigurare.

În urma accidentului un judecător a decis ca, din cei 800.000 de dolari primiți din asigurare, 600.000 să fie luați de Herrin al cătui fiu a decedat, ceilalți fiind doar răniți.

Celelalte victime au făsut apel la această decizie și au câștigat.

Fiecare sac care conținea sute de monede de 25 cenți cântărea 23 kilograme și conținea câte 1.000 de dolari.

Deoarece nu am putut să o fac în penny”, a declarat Herrin atunci când a fost întrebat de ce a ales să facă plata în acest fel.

Astfel, bărbatul a decis să returneze banii primiți în monede de 25 cenți, precizând că nu este vorba de bani, ci despre susținerea unei familii și lupta pentru ceea ce este corect.

Pentru a-mi susține fiul decedat și fost soție trebuie să lupt până la sfârșit și acesta este sfârșitul”, a afirmat Herrin.  

 
Sute de mii de dolari, plătiți în monede de 25 cenți
Embed:
Citeşte mai multe despre:   barbat
 
Loading...