Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar (VIDEO)

Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Sep 2015, 21:29
Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar (VIDEO) Foto: B1 TV Externe
Politiştii americani au comis-o din nou. Un videoclip filmat de un martor ocular arată cum oamenii legii împuşcă un bărbat de culoare, aparent neînarmat, aflat într-un cărucior cu rotile, informează B1 TV.

Bărbatul, paralizat de la brâu în jos, este împuşcat de poliţişti în momentul în care duce mâna la buzunar.

Familia acestuia acuză ofiţerii de crimă, însă aceştia se apără şi susţin că omul cu dizabilităţi era înarmat şi refuza să asculte indicaţiile forţelor de ordine.

Acesta este doar ultimul dintr-un şir lung de scandaluri în care sunt implicaţi ofiţeri din Statelor Unite. Proteste au avut loc în numeroase oraşe din ţară după ce un număr şocant de clipuri video similare au apărut pe internet.

Un bărbat de culoare, aflat într-un cărucior cu rotile, este împușcat de polițiști în momentul în care duce mâna la buzunar