Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un braconier român cu pistolul pe Facebook ameninţă poliţia la Ferrara: Italienii cer expulzarea bărbatului (FOTO)

Un braconier român cu pistolul pe Facebook ameninţă poliţia la Ferrara: Italienii cer expulzarea bărbatului (FOTO)

Un articol de: - 03 Iun 2016, 18:57
Foto: caon.ro Externe

Un braconier român a postat o fotografie pe Facebook care îl înfățișează cu un pistol în mână. Fotografia este însoțită de mesajul: "Îmi voi regla conturile cu poliţia provincială".

Într-un alt mesaj, românul scrie că: "Mă pregătesc să întâlnesc un inspector al poliţiei provinciale pentru a-mi regla conturile."

Poliția italiană cere expulzarea braconierului român, acesta nefiind la prima abatere de acest fel, notează estense.com.

"Cerem expulzarea imediată a braconierului român care a ameninţat, cu pistolul în mână, poliţia provincială. Transmitem întreaga noastră solidaritate comandantului Castagnoli şi agenţilor săi. Nu ne lăsăm intimidaţi: bătălia noastră împotriva pescuitului ilegal continuă, de la teritoriu la birourile instituţionale, cu tot mai multă forţă şi determinare", a declarat şeful grupului Lega Nord în regiunea Emilia Romagna, Alan Fabri.

Fotografiile și mesajele postate de braconier nu au rămas fără ecou, comandantul poliției provinciale Claudio Castagnoli a declarat că braconierul a fost denunțat la Poliția Poștală.

"Am denunţat fapta la Poliţia Poştală, care acum verifică profilul subiectului şi efectuează anchete. Este un lucru grav, foarte grav, care demonstrează cu ce tip de persoane avem de-a face: nu este vorba de simpli pescari care nu respectă regulile", spus Claudio Castagnoli, comandantul poliţiei provinciale.

 

Citeşte mai multe despre:   Italia,   pistol