Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un câine a fost REUNIT cu familia lui după 101 zile. Modul BIZAR în care a reuşit să supravieţuiască

Un câine a fost REUNIT cu familia lui după 101 zile. Modul BIZAR în care a reuşit să supravieţuiască

Un articol de: B1.ro - 22 Feb 2019, 22:22
Sursă: Youtube.com / ABC10 Externe

Un câine a fost reunit cu familia la mai mult de trei luni de la dispariţia lui, ce a avut loc în timpul incendiilor "Camp Fire", cele mai devastatoare prin care a trecut California, relatează BBC.

Căţelul Kingston, în vârstă de 12 ani, sărise din camioneta cu care familia lui fugise de la locuinţa din localitatea Paradise - cea mai afectată de incendii.

101 zile mai târziu, căţelul a fost capturat de un voluntar şi returnat familiei.

"Când am fost să verific (capcana - n.r.) duminică, am dat de el. A fost minunat să-l văd şi să ştiu că va fi hrănit şi că-i va fi cald", a spus Ben Lepe voluntarul care l-a prins pe Kingston.

"Când l-am găsit, mi-au dat lacrimile. Sunt atât de mândru el. Nu-mi vine să cred. Este un adevărat supravieţuitor", a declarat Gabriel Ballejos, stăpânul câinelui.

Familia lui suspectează că a supravieţuit vânând sconcşi, el având un istoric în acest sens încă de dinainte de incendiu. De fapt, când a fost găsit, căţelul Kingston mirosea a sconcs atât de puternic, încât membri asociaţiei de voluntari a stat câteva ore spălându-l.

 
Loading...