Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un cățel a fost respins de Academia de Poliție fiindcă era prea sociabil, dar a fost primit în reședința guvernatorului din Australia. Gavel poartă acum titlul de patruped "viceregal" (FOTO)

Un cățel a fost respins de Academia de Poliție fiindcă era prea sociabil, dar a fost primit în reședința guvernatorului din Australia. Gavel poartă acum titlul de patruped "viceregal" (FOTO)

Un articol de: - 09 Iun 2017, 17:36
Un cățel a fost respins de Academia de Poliție fiindcă era prea sociabil, dar a fost primit în reședința guvernatorului din Australia. Gavel poartă acum titlul de patruped "viceregal" (FOTO) Externe

Un cățel pe nume Gavel a fost eliminat de la Academia de Poliție fiindcă era prea sociabil și prietenos. Totuși, simpaticul patruped s-a mutat în reședința oficială a guvernatorului din Queensland, Australia, de care a fost adoptat.

Cei din cadrul poliției au ajuns la concluzia că Gavel, de rasa ciobănesc german, nu era potrivit pentru a duce o viață pe linia de front din cauză că el prefera mai degrabă să interacționeze cu străinii. Așa că guvernatorul a decis să-l adopte și să-i ofere o familie iubitoare și, cel mai important, titlul de patruped "viceregal", potrivit Agerpres

Gavel este o "bucurie nemăsurată în viețile guvernatorului, doamnei de Jersey, personalului de la reședința guvernatorului și miilor de cetățeni din Queensland care au vizitat de atunci domeniul", se arată într-un comunicat trimis de biroul guvernatorului Paul de Jersey.

Patrupedul a uitat deja de dezamăgirea din trecut, atunci când a fost respins din poliție, mulțumită vieții superbe pe care o duce acum. Fiindcă are o atitudine atât de prietenoasă, Gavel este acum responsabil de întâmpinarea oaspeților și a grupurilor de turiști care pășesc în reședința guvernatorului. Cățelul participă tot timpul la ceremonii speciale și poartă o uniformă creată exact pe dimensiunile lui, pe care se află și emblema statului.

Un cățel a fost respins de Academia de Poliție fiindcă era prea sociabil, dar a fost primit în reședința guvernatorului din Australia. Gavel poartă acum titlul de patruped "viceregal"

Citeşte mai multe despre:   catel