Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un clip despre sexul protejat stârneşte controverse prin simularea sexului anal

Un clip despre sexul protejat stârneşte controverse prin simularea sexului anal

Organizaţia de caritate „Marie Stopes International” a făcut echipă cu formaţia engleză de comedianţi „The Midnight Beast” pentru a realiza o campanie online, care promovează sexul protejat şi folosirea prezervativului, potrivit metro.co.uk. Clipul campaniei a stârnit însă controverse, din cauza unui gest interpretabil. 

Realizatorii au sperat ca acest videoclip să aibă cât mai multe vizualizări şi să fie cât mai accesibil pentru tineri, însă campania a atras multe păreri negative spunând că se ignoră riscul contaminării cu virsului HIV şi alte boli.

"Este o calea stupidă de a cheltui resurse valoroase din partea organizaţiei", a declarat o mamă nemulţumită, conform sursei precizate.

Controversa videoclipului s-a creat în jurul unei secvenţe în care unul dintre membrii formaţiei ţine o păpuşă gonflabilă în mână, iar alt coleg din echipă face un gest care pare să indice că sexul anal este o alternativă de contracepţie.


Campanie controversată pentru sex protejat


„Marie Stopes International” a apărat imaginea videoclipului susţinând că acesta întăreşte folosiriea prezervativelor într-un mod "haios". Organizaţia de caritate a mai susţinut că "această metodă directă conduce tinerii către site-ul care are toate detaliile necesare ca ei să facă alegeri de viaţă bine informate".

„The Midnight Beast” este o formaţie britanică de comedianţi, din Londra, cunoscută pentru parodia videoclipului “Tik Tok” al solistei de muzică pop Kesha Rose Sebert.

Kesha, parodiată de Midnight Beast


Citeşte mai multe despre:   sex