Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un copil a invitat-o pe Regina Marii Britanii la aniversarea sa de 5 ani. Ce răspuns a primit (FOTO)

Un copil a invitat-o pe Regina Marii Britanii la aniversarea sa de 5 ani. Ce răspuns a primit (FOTO)

Un articol de: - 10 Mai 2017, 13:49
Un copil a invitat-o pe Regina Marii Britanii la aniversarea sa de 5 ani. Ce răspuns a primit (FOTO) Foto: NTI / Metro.co.uk Externe

Shaan Dulay, un băiețel originar din India, i-a trimis Reginei Elisabeta a II-a o scrisoare prin care a invitat-o la aniversarea lui de cinci ani. Aceasta nu avea cum să ajungă, dar i-a transmis copilului că este impresionată de bunătatea sa, notează metro.co.uk.

”Dragă Regina Elisabeta,

Cred că ești cea mai bună Regină din lume. Îmi place extrem de mult coroana ta și rochia roșie pe care o porți. Arăți ca o supereroină. Iubesc caii, la fel ca tine. Mi-aș dori să pot veni și să-ți văd caii. Asta ar chiar minunat. Când voi fi mare mi-aș dori să devin pilot. Aș vrea să pilotez avioanele tale. Mama îmi spune să fiu bun și să ajut oamenii. Când voi fi mare voi ajuta copii săraci, la fel ca mama mea. Poți face oamenii să ajute copii? Ești Regină și toată lumea ar trebui să te asculte, nu?

Poți veni la ziua mea, acasă la mine? Este pe 25 iunie. Vreau să vorbesc cu tine despre cai, avioane și copii săraci. Te rog foarte frumos. Cu dragostea, Shaan Dulay, 4 ani”, a fost scrisoarea pe care copilul a conceput-o alături de părinții săi, bineînțeles.

Foto: NTI / Metro.co.uk

El i-a trimis scrisoarea Reginei pe 19 martie și-și pierduse orice speranță când a văzut că nu mai primește niciun răspuns. Pe 3 mai, însă, surpriza s-a produs!

”Dragă Shaan,

Regina și-a dorit să-ți scrie și să-ți mulțumească pentru scrisoare și pentru suportul tău de la această vârstă. Pe de altă parte, Majestatea Sa nu poate să-ți accepte invitația de a veni la tine acasă pentru un ceai, pentru că are foarte multe responsabilități. Regina te admiră pentru bunătatea ta și a fost impresionată să afle că îți plac caii. Regina speră că vei avea o aniversare foarte frumoasă pe 25 iunie”, a fost răspunsul Casei Regale.

Foto: NTI / Metro.co.uk

Citeşte mai multe despre:   aniversare,   zi de nastere,   petrecere,   regina Elisabeta