Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un deputat argentinian a fost surprins în ipostaze indecente cu soția, chiar în timpul unei sesiuni parlamentare transmise prin videoconferință (VIDEO)

Un deputat argentinian a fost surprins în ipostaze indecente cu soția, chiar în timpul unei sesiuni parlamentare transmise prin videoconferință (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 25 Sep 2020, 13:21
Un deputat argentinian a fost surprins în ipostaze indecente cu soția, chiar în timpul unei sesiuni parlamentare transmise prin videoconferință (VIDEO) Galerie foto (2) Externe

Imagini scandaloase cu un deputat argentinian, care a apărut în ipostaze indecente, alături de soția lui, chiar în timpul unei sesiuni parlamentare transmise prin videoconferință, circulă pe internet. 

Pe ecranul din sala de conferințe, unde o parte dintre dintre deputaţi era prezenţi fizic, în timp ce alții se alăturau evenimentului prin intermediul internetului, o femeie a apărut alături de deputatul Juan Emilio Ameri, s-a așezat pe genunchii lui, iar acesta i-a răspuns cu atingeri sexuale și sărutări. 

 

 

Sesiunea parlamentară a fost mai întâi întreruptă, apoi suspendată de către preşedintele parlamentului Sergio Massa. În urma incidentului, deputatul iubăreț a fost suspendat din funcție.

‘De-a lungul acestor luni de telemuncă am trăit diferite situaţii: un deputat a adormit, un altul s-a ascuns, dar astăzi am trăit o situaţie care depăşeşte regulile bunei cuviinţe a acestei instituţii’, a declarat Massa.

 

Cum se apără politicianul amorez

 BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

Ameri a încercat să se scuze, spunând că habar n-avea că internetul era pornit în acel moment și că nu mai intenţionează să-şi depună mandatul.

‘Voi aştepta să decidă colegii mei în comisie şi apoi voi vedea’, a spus el, scuzându-se din nou pentru ‘regretabilul accident’ din cauza unei conexiuni de internet defecte. ‘Semnalul a revenit şi s-a reconectat automat, aşa cum se întâmplă de obicei. Nu ar fi trebuit să se întâmple dat mi s-a întâmplat tocmai mie’, şi-a exprimat el din nou regretul.

 

Juan Emilio Ameri are 47 de ani, este tatăl a trei fiice și este căsătorit cu Alejandra Escudero. 

Totuși, scenele au ajuns imediat pe rețelele de socializare și au fost vizualizate de sute de mii de ori, provocând reacții acide. 

Citeşte mai multe despre:   Argentina,   Parlament,   imagini indecente,   video