Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un hoţ "politicos", condamnat la cinci ani de închisoare - VIDEO cu jaful!

Un hoţ "politicos", condamnat la cinci ani de închisoare - VIDEO cu jaful!

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a jefuit o benzinărie la începutul anului, informează The New York Times.

Gregory Paul Hess a folosit un pistol de jucărie, dar fapta sa este surprinzătoare prin felul în care i s-a adresat vânzătorului.

“Aţi putea să mă ajutaţi cu ceva? Puteţi să goliţi casa, vă rog?”, s-a adresat Hess casierului, vorbele sale aducându-i celebritatea şi renumele de “hoţul politicos”.

Camerele de supraveghere au reţinut însă şi motivaţia din spatele acestui act: disperarea lui Hess, care avea probleme financiare, şi, după cum singur a declarat, “ o ipotecă şi copii de hrănit.” 

Mai mult decât atât, Hess i-a promis vânzătorului că îi va înapoia banii de îndată ce se va pune pe picioare. Înainte de a goli casa banii, vânzătorul i-a explicat lui Hess gravitatea faptei sale. La final, ce-i doi s-au despărţit ca doi prieteni cu un “Doamne ajută!”.

În afară de acest incident, Hess mai are la activ cinci bănci jefuite, unul dintre principalele motive pentru care nu s-a mai putut angaja.

“Ştiu că am făcut un lucru rău, dar am făcut-o. Merit ce am primit”, a declarat Hess la pronunţarea sentinţei.

Cel mai "politicos" jaf al tuturor timpurilor

Citeşte mai multe despre:   hot,   jaf,   benzinărie