Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un membru al forțelor de securitate de la un metrou din zona Washington a fost arestat. Bărbatul, prins ajutând Statul Islamic (VIDEO)

Un membru al forțelor de securitate de la un metrou din zona Washington a fost arestat. Bărbatul, prins ajutând Statul Islamic (VIDEO)

Un articol de: - 03 Aug 2016, 21:14
Un membru al forțelor de securitate de la un metrou din zona Washington a fost arestat. Bărbatul, prins ajutând Statul Islamic (VIDEO) Foto: reporterntv.ro Externe

Un membru al forțelor de securitate care asigură paza într-un metrou din zona Washington a fost arestat și acuzat de încercarea de a oferi sprijin material Statului Islamic.

De asemenea, el a călătorit anterior în Libia într-o încercare de a ajuta la răsturnarea guvernului Gaddafi, scrie RT.com.

Acesta a fost prins în încercarea de a ajuta Statul islamic, agenții găsind modalități de a comunica în secret, a declarat Departamentul de Justiție.

Ofițerul urma să trimită "valoarea stocată" a unor carduri cadou pentru conturile mobile de mesagerie la ISIS în străinătate.

În conformitate cu un act de acuzare depus la un tribunal federal din Alexandria, Virginia, Young a fost convins de către un ofițer FBI sub acoperire să-i trimită codurile pentru 22 de cărți mobile de mesagerie.

Young a fost arestat la locul de muncă miercuri dimineață.

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Metro Tranzit Departamentul de Poliție este agenția de aplicare a legii însărcinată cu protejarea sistemului de metrou din zona DC. Young nu reprezenta o amenințare credibilă sau specifică sistemului Metro, au declarat autoritățile, potrivit Washington Post.

Citeşte mai multe despre:   metrou,   isis