Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un ministru și-a dat DEMISIA după ce a întârziat UN MINUT la o ședință a guvernului! INCREDIBIL despre cine este vorba! (VIDEO)

Un ministru și-a dat DEMISIA după ce a întârziat UN MINUT la o ședință a guvernului! INCREDIBIL despre cine este vorba! (VIDEO)

Un articol de: - 05 Feb 2018, 13:42
Un ministru și-a dat DEMISIA după ce a întârziat UN MINUT la o ședință a guvernului! INCREDIBIL despre cine este vorba! (VIDEO) Externe

Un ministru și-a dat demisia după ce a întârziat un minut la o ședință a guvernului. Desigur, nu în România unde se face pauză de telenovelă, după modelul Dragnea şi Suleyman Magnificul... 

Lordul Michael Bates, ministrul britanic al Dezvoltării Internaționale, a demisionat din guvernul țării sale după ce a întârziat un minut la o ședință de guvern. La această ședință, el ar fi trebuit să răspundă la întrebările opoziției, însă întârzierea sa a fost considerată o ”lipsă de curtoazie”.

Rușinat, lordul și-a înaintat demisia din funcția pe care o ocupa, iar acest lucru a fost apreciat de britanici ca un gest de integritate. Au fost și persoane care consideră că gestul său e ”excesiv, politicos și de un comic tipic britanic”, conform 7sur7.be.

Theresa May, prim-ministru al Marii Britanii, i-a refuzat demisia, iar în apărarea lui Michael Bates a sărit chiar și opoziția care a declarat că ”o scuză ar fi fost suficientă”.  

Un ministru și-a dat DEMISIA după ce a întârziat UN MINUT la o ședință a guvernului! INCREDIBIL despre cine este vorba!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

 Cum arată Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea (GALERIE FOTO)

Citeşte mai multe despre:   demisie,   ministru,   Guvern