Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un nou incident între poliție și persoane de culoare în Statele Unite: Un ofițer a împușcat un bărbat care era întins pe jos cu mâinile ridicate (VIDEO)

Un nou incident între poliție și persoane de culoare în Statele Unite: Un ofițer a împușcat un bărbat care era întins pe jos cu mâinile ridicate (VIDEO)

Un articol de: - 21 Iul 2016, 17:19
Un nou incident între poliție și persoane de culoare în Statele Unite: Un ofițer a împușcat un bărbat care era întins pe jos cu mâinile ridicate (VIDEO) Foto: bfmtv.com Externe

Poliția din Statele Unite este iarăși împlicată într-un incident ce are caracter rasist. Un bărbat de culoare a fost împușcat de un polițist deși nu s-a opus acțiunilor ofițerului, ba mai mult era întins pe jos cu mâinile ridicate.

Într-o perioadă în care Statele Unite este implicată deja într-un mare scandal legat de felul în care sunt tratate persoanele de culoare de către oamenii legii, acest incident ar putea provoca noi reacții violente. Numai în ultima lumă două persoane de culoare au fost împușcate mortal de polițiști.

Charles Kinsey vorbea cu tânăr autist care plecase de la centrul de tratament unde el lucra ca terapeut, când poliția a intervenit după ce a fost alertată că în zonă ar fi o persoană înarmată, potrivit bfmtv.com.

Un nou incident între poliție și persoane de culoare în Statele Unite: Un ofițer a împușcat un bărbat care era întins pe jos cu mâinile ridicate

"Are o jucărie. O jucărie. Eu sunt terapeut la un centru. Nu trageți" le-a spus bărbatul polițiștilor în timp ce îi spunea tânărul ce suferea de autist să facă întocmai cum îi cer polițiștii. Dar cu toate că a colaborat cu poliția, bărbatul a fost împușcat în picior.

"Îmi făceam griji mai mult pentru el, decât pentru mine, pentru că mi-am zis, cel puțin eu am mâinile în aer" a spus după incident terapetutul. Când l-a întrebat pe polițist de ce l-a împușcat deși nu reprezenta niciun pericol, aceasta i-a răspuns că nu știe.

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   rasism,   politie,   impuscat,   Statele Unite