Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un nou prezicător, o nouă dată pentru Sfârșitul Lumii: 25 septembrie 2011 va aduce Apocalipsa

Un nou prezicător, o nouă dată pentru Sfârșitul Lumii: 25 septembrie 2011 va aduce Apocalipsa

Sfârșitul lumii a primit o nouă dată. După ce au fost vehiculate o serie de date probabile, Apocalipsa se pare că va veni în mai puțin de o săptămână, pe 25 septembrie, potrivit profetului Alex Retrov.

Acesta susține că pe 25 septembrie 2011, Pământul va fi lovit de cometa Elenin, care va distruge orice urmă de viață de pe planetă. Într-un seminar numit „Adevărul care nu ți se spune”, Retrov realizează o serie de calcule și schițe, încercând să demonteze data de 21 decembrie 2012, la care s-a ajuns în urma intepretării calendarului Mayaș.

La începtul anului,  americanul Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, susținea că pe data de 21 mai, adevărații credincioși vor fi luați de Iisus în Rai, pe când ceilalți vor rămâne pe pământ, unde vor avea parte de multe chinuri, până la sfârșitul lui octombrie 2011.

După trei zile de la presupusa Apocalipsă din mai, același prezicător și-a schimbat pledoaria, spunând că „Dumnezeu, așa milos cum este, nu a vrut ca omenirea să sufere timp de cinci luni, aşa că s-a hotărât să sfârşească lumea deodată, pe 21 octombrie”.

Sfârșitul Lumii vine pe 25 septembrie 2011
Embed:
Citeşte mai multe despre:   sfarsitul lumii