Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un parlamentar francez a venit cu un joint la dezbaterea din Adunarea Națională pe legea care ar urma să legalizeze marijuana (VIDEO)

Un parlamentar francez a venit cu un joint la dezbaterea din Adunarea Națională pe legea care ar urma să legalizeze marijuana (VIDEO)

Un articol de: Bogdan Pitaru - 07 Mai 2021, 12:37
Un parlamentar francez a venit cu un joint la dezbaterea din Adunarea Națională pe legea care ar urma să legalizeze marijuana (VIDEO) Captură Video - Twitter Externe

Francois Lambert, un parlamentar francez, a stârnit stupoare în rândul colegilor după ce, la dezbaterea pe legea care ar urma să legalizeze marijuana, a încercat să țină un discurs cu o ţigară de cannabis în mână.

„Dezbaterea e, în primul rând, despre sănătatea tinerilor noştri. Şi, în plus, simplul fapt că afişez această țigară mi-ar putea aduce necazuri...”, a spus Lambert.

Parlamentarului i s-a atras atenția să înceteze, dar el a continuat: „Simplul gest de a arăta acest joint ar putea declanșa un scandal!”.
Gerald Darmarin, ministrul de Interne, a intervenit: „Domnule Lambert, diferenţa dintre mine şi dvs. e că eu nu pot arăta modul în care drogurile au distrus atâtea familii. Părinţii se luptă zi de zi să le explice copiilor că ce-şi injectează şi ce fumează le va afecta sănătatea”.

Dezbaterea a avut loc în Adunarea Națională, camera inferioară a Parlamentului francez.

Un parlamentar francez a venit cu un joint la dezbaterea din Adunarea Națională pe legea care ar urma să legalizeze marijuana

Citeşte mai multe despre:   joint,   tigara cannabis,   marijuana,   Parlamentul Frantei,   Franța,   Francois Lambert