Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un pescar din Costa Rica are ca animal de companie un crocodil! VEZI cum a reacționat animalul când a fost eliberat în sălbăticie

Un pescar din Costa Rica are ca animal de companie un crocodil! VEZI cum a reacționat animalul când a fost eliberat în sălbăticie

Un pescar din Costa Rica se declară norocos să aibă de 20 de ani un animal de companie special. Într-una din zilele când mergea la pescuit, Chito a descoperit un crocodil împușcat în ochi de către braconieri și care era pe moarte.

Pescarul l-a scos din apă și l-a îngrijit o lungă perioadă de timp, până când animalul și-a revenit. De atunci s-a legat o strânsă prietenie între pescar și reptilă, pe care a numit-o Pocho. Bărbatul a început să-i vorbească în fiecare seară, pentru ca animalul să simtă că este iubit și nimeni nu-i vrea răul.

Chito a fost foarte șocat în ziua în care și-a dus crocodilul în sălbăticie, pentru ca să traiască în mediul lui natural. Reptila a ieșit din apă și s-a ținut după cel care i-a fost stăpân până acasă. De atunci, crocodilul și pescarul din Costa Rica sunt inseparabili. Cei doi prieteni au devenit rapid atracția locului și a turiștilor din zonă.

Un crocodil, animal de companie pentru un pescar
Embed: