Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ”Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!” (VIDEO)

Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ”Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!” (VIDEO)

Un articol de: - 29 Iul 2016, 14:31
Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ”Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!” (VIDEO) Foto: dailymail.co.uk Externe

Un predicator musulman a fost filmat pe o stradă din orașul britanic Birmingham în timp ce țipă la un polițișt care investighează o plângere făcută me numele său, informează Daily Mail.

În imaginile surprinse de un trecător se vede cum bărbatul, îmbrăcat în haine tradiționale, are o atitudine sfidătoare la adresa omului legii, pe care îl acuză că este rasist. Alături de predicator se află alte două persoane.

”Aici este martorul meu. Dacă vreți să nă arestați, arestați-mă!  Crezi că mă intimidezi? Libertate de exprimare! Nu o să vă mai suportăm comportamentul rasist! Nu suntem terorişti şi nu suntem sinucigaşi. Este o ţară liberă şi noi putem să ne exprimăm liber în public”, a strigat bărbatul către polițist.

Deși polițistul îi cere să se poarte decent și să nu mai țipe, predicatorul nu renunță la atitudinea sa.

”Du-te și caută niște violatori! (...) Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!”, îi spune el omului legii, adăugând că nu se teme decât de Allah.

Mai mult, bărbatul strigă ”Allahu Ackbar” chiar în fața polițistului.

Polițistul le explică celor care s-au oprit să vadă întreaga scenă că bărbatul are dreptul să se manifeste astfel pe stradă, dar dacă va comite o infracțiune de ordin public, va fi arestat.

Un predicator musulman a strigat ”Allahu Ackbar” în fața unui polițist britanic: ” Rasistule! Du-te și caută niște pedofili și pleacă din fața mea!”

O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

 

Citeşte mai multe despre:   politist,   Marea Britanie