Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un refugiat ajuns în Croația, revoltat de condițiile de trai: "Mâncarea nu este bună, în fiecare zi spagheti, macaroane, nu este bine. Și primim doar 100 de kuna pe lună. Mergem în Germania, acolo este foarte bine” (VIDEO)

Un refugiat ajuns în Croația, revoltat de condițiile de trai: "Mâncarea nu este bună, în fiecare zi spagheti, macaroane, nu este bine. Și primim doar 100 de kuna pe lună. Mergem în Germania, acolo este foarte bine” (VIDEO)

Un articol de: - 22 Sep 2015, 18:03
Un refugiat ajuns în Croația, revoltat de condițiile de trai: "Mâncarea nu este bună, în fiecare zi spagheti, macaroane, nu este bine. Și primim doar 100 de kuna pe lună. Mergem în Germania, acolo este foarte bine” (VIDEO) Externe

Criza imigranților a stârnit multe controverse. Ba că fug din calea războiului, ba că vin în căutarea unui trai mai bun, sute de mii de oameni au ajuns deja pe continentul nostru stârnind controverse între țările membre UE.

După ce oficialii de la Budapesta au luat măsuri drastice împotriva imigranților, aceștia au ajuns în Croația. Dar gândul lor este tot la Germania, pentru că acolo “este bine”.

Postul de televiziune Euronews a difuzat imagini cu un refugiat aflat în Croația. Acesta s-a arătat dezamăgit de condițiile găsite în această țară și spune că visul său este să ajungă în Germania.

„Oamenii mi-au spus că în Croația este bine, bine, bine. Dar priviți, în Croația nu este bine. Primim pe lună doar 100 de kuna (circa 13 euro). Mâncarea nu este bună, în fiecare zi spagheti, macaroane, nu este bine. Mergem în Germania, pentru că în Germania este foarte bine”, le-a spus imigrantul jurnaliștilor.

Un imigrant din Orientul Mijlociu se plânge de condițiile de trai din Croația

Citeşte mai multe despre:   Croatia,   imigrant