Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un român a fost numit în comisia de anchetă a dezvăluirilor din "Panama Papers"

Un român a fost numit în comisia de anchetă a dezvăluirilor din "Panama Papers"

Un articol de: - 24 Iun 2016, 13:28
Un român a fost numit în comisia de anchetă a dezvăluirilor din  "Panama Papers" Externe

Parlamentul European a numit joi 65 de membri în comisia de anchetă a dezvăluirilor "Panama Papers" privind evaziunea fiscală și spălarea de bani. Printre aceștia membri se regăsește și europarlamentul român Cătălin Ivan.

“Comisia va investiga și presupusele contravenții și gestionări defectuoase în aplicarea de către Comisia UE sau statele membre ale legislației europene privind spălarea de bani, evaziunea sau evitarea fiscală”, a anunțat Parlamentul European, conform profit.ro.

Grupul de anchetă, denumit pe scurt și PANA, își va alege un președinte și patru vicepreședinți în prima reuniune, și va trebui să prezinte un raport peste 12 luni.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Ministerul Finanțelor a anunțat încă din aprilie că România va face schimb de informații cu celelalte state membre UE despre acționariatul companiilor, trusturilor sau a altor entități relevante pentru administrațiile fiscale și alte instituții implicate în "Panama Papers".

De altfel, și la ANAF s-a constituit un grup interdepartamental pentru verificarea informațiilor dezvăluite în ancheta de presă și a analiza datele referitoare la identitatea personalor fizice și juridice implicate.

Citeşte mai multe despre:   panama papers,   evaziune fiscală,   spalare de bani,   catalin ivan