Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un român l-a ucis pe amantul soției lui și și-a alergat nevasta cu trei cuțite

Un român l-a ucis pe amantul soției lui și și-a alergat nevasta cu trei cuțite

Un articol de: Catinca Giosanu - 02 Iul 2020, 20:29
Un român l-a ucis pe amantul soției lui și și-a alergat nevasta cu trei cuțite Sursa Foto: Facebook Externe

Un român stabilit de mai mult timp în Franța, în vârstă de 65 de ani, l-a ucis pe amantul tunisian al soției sale, după ce a alergat-o pe ea înarmat cu trei cuțite. Cristache este acum acuzat crimă și dublă tentativă de omor, informează Spynews.ro.

 

 

Românul care a ucis amântul soției, după ce a alergat-o pe aceasta cu trei cuțite. 

 

 

Un român e judecat în Franța pentru o crimă și două tentative de omor, la tribunalul din Haute-De-Siene. Bărbatul l-a ucis în stil mafiot pe amantul soției, după ce încercase să o omoare și pe ea și a alergat-o cu trei cuțite, pe stradă. 

Orbit de gelozie, Cristache nu a mai ținut cont de nimic și a tras în amantul soției trei gloanțe.  unul în partea din spatele gâtului, iar celelalte două în piept. Toate trei gloanțe au fost trase din spate, de la un metru, cu un pistol de calibru de 9 mm. La prima vedere, Salah E. - de origine tunisiană - a fost executat pur și simplu, pe 14 decembrie 2014, în Boulogne-Billancourt, în mijlocul străzii.  Ulterior, Cristache a declarat că n-a avut nicio remușcare și că totul s-a petrecut pe fondul geloziei.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, se pare că totul a pornit de la un simplu sms pe care inculpatul l-a primit din greșeală din partea tunisianului amant al soției sale, prin care femeia îi spunea să se despartă cât mai repede de el.

Românul le-a spus agenților de poliție, că infidelitatea celei alături de care trăise 15 ani l-a rănit și a vrut să se răzbune. Mai ales când din greșeală a primit un sms care nu îi era adresat lui.Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

"Te iubesc, fă ceva pentru a termina cu Nicu" (așa îi spuneau românului cei apropiați), este mesajul care l-a scos din minți pe Cristache.

SMS-ul a fost trimis chiar de iubitul tunisian al soției lui, în vara anului 2014.

La acel moment, Cristache a stat de vorbă cu soția lui pe marginea acestui subiect, iar femeia care a recunoscut totul. Astfel, au început să apară imediat și certurile, iar în 2014 femeia a plecat în Tunisia alături de sora sa, însă în momentul în care au revenit, bărbatul a intrat peste ele în casă după ce le-a spart o fereastră. A urmat o luptă în toată regula.

Inculpatul a agresat-o fizic pe cumnata lui. Mai mult, a amenințat-o că îi va tăia capul. Speriată de cele întâmplate, soția lui a fugit, iar Cristache a intrat în bucătărie, de unde a ieșit înarmat cu trei cuțite. Furios, el le-a alergat prin clădire și pe stradă pe femei, a înjunghiat-o de două ori în stomac pe cumnata lui, însă a rănit-o superficial pe soție.

 

 

Nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit scopul

 

 

Ca printr-o minune, cele două femei au scăpat cu ajutorul trecătorilor, iar a doua zi Cristache a fugit din Franța într-un Citroen, îndreptându-se spre Grecia. După o perioadă de timp, inculpatul a revenit în Franța, fiind însoțit de trei complici și a încearcat să-l răpească pe amantul soției lui. Salah a fost atacat pe data de 14 decembrie chiar în fața apartamentului pe care-l închiriase cu puțin timp în urmă.

Citeşte mai multe despre:   Franța