Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un șofer român a fost premiat în Italia după ce a salvat viața unor oameni (VIDEO)

Un șofer român a fost premiat în Italia după ce a salvat viața unor oameni (VIDEO)

Un şofer român este erou în Italia. Bărbatul a fost premiat de Clubul Auto al circuitului de Formula 1 de la Monza pentru solidaritatea de care a dat dovadă. Românul a salvat viaţa mai multor oameni implicaţi într-un accident pe autostrada Milano-Veneţia.

Ion Purice lucrează de şase ani ca şofer de TIR în Peninsulă. În timp ce se afla într-o cursă a observat un accident pe autostrada Milano - Veneţia, în apropiere de zona Bergamo. O fetiţă de doar 8 ani zăcea pe carosabil. Pentru a evita lovirea acesteia şi a părinţilor de alte maşini care circulau cu viteză pe autostradă, şoferul a pus de-a curmezişul TIR-ul astfel încât să blocheze traficul.

Românul a salvat întreaga familie de la o tragedie. Întâmplător, pe autostradă treceau mai mulţi membri voluntari ai Crucii Roşii. Aceştia au resuscitat copila şi au dus-o în siguranţă la spital. Totul s-a întâmplat pe 1 septembrie.

Pentru fapta sa, românul a fost premiat de Clubul Auto al circuitului de Formula 1 de la Monza.

Ion Purice ar mai putea fi putea fi recompensat și cu premiul "Driver Of The Year", o importantă recunoaștere internațională în sectorul autotransportului, ce premiază în fiecare an șoferii care se disting prin merite deosebite.


Un șofer român a fost premiat în Italia
Embed: