Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un TÂNĂR luptător ISIS capturat de armata siriană la capătul PUTERILOR: Vreau la MAMA (FOTO)

Un TÂNĂR luptător ISIS capturat de armata siriană la capătul PUTERILOR: Vreau la MAMA (FOTO)

Un articol de: - 04 Iun 2017, 13:36
Un TÂNĂR luptător ISIS capturat de armata siriană la capătul PUTERILOR: Vreau la MAMA (FOTO) Foto: The Independent Externe

Jack Jihadisul, un tânăr care lupătă pentru Statului Islamic, imploră autoritățile siriene să-i dea drumul din închisoare pentru a-și revedea mama și pentru a „explica câteva lucruri”. Acum este prizonier al poliției kurde, potrivit thesun.co.uk.

Tânărul de numai 21 de ani a fost student la Universitatea Oxford. Jack se teme să mai fie captiv în închisoarea kurdă. El nu are „nicio idee” ce urmează să i se întâmple.

„Vreau doar să ies din închisoare și eventual să-mi continui viața. N-am nicio idee ce se va întâmpla cu mine acum. Este vorba de viitor, nimeni nu știe, cu excepția lui Allah. Vreau să-mi văd mama, să-i explic câteva lucruri.” a declarat Jack.

Părinții săi, John Letts și Sally Lane știau că mai este în viață. Ei îl credeau mort, fiind plecat din țară din 2014. Nu și-au mai văzut fiul de trei ani. Și eu au ajuns în atenția autorităților pentru că i-au trimis bani filului lor și pentru acest lucru ajuns după gratii. â

Se pare că judecătorul Justice Saunders a decis, în baza probelor, că cei doi sunt nevinovați și au făcut acel gest din dragoste părintească.

VEZI FOTO AICI!

 

Citeşte mai multe despre:   statul islamic