Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un tânăr uitat în închisoare a primit despăgubiri de patru milioane dolari din partea statului american

Un tânăr uitat în închisoare a primit despăgubiri de patru milioane dolari din partea statului american

Un tânăr student din San Diego a primit mai mult de 4 milioane dolari din partea guvernului Statelor Unite după ce a fost abandonat mai mult de patru zile într-o celulă, relatează BBC News.

Daniel Chong a afirmat că și-a băut propria urină pentru a se menține în viață, a încercat să sculpteze un mesaj pentru mama sa pe brațul său și a avut halucinații.

Chong a fost reținut într-un raid al drogurilor în 2012, însă i s-a spus că nu va fi pus sub acuzare. Totuși, nimeni nu s-a întors la celula sa pentru patru zile.

Inspectorul departamentului de justiție investighează acum ce s-a întâmplat.

Tânărul a declarat că a strecurat un șiret pe sub ușă și a țipat pentru a atrage atenția înainte ca cinci sau șase persoane să îl găsească acoperit cu materiile sale fecale în celula de la sediul central al centrului Administrației Drogurilor din San Diego.

După ce Chong a fost salvat, și-a petrecut cinci zile în spital, unde a fost tratat pentru deshidratare, cedare a rinichilor, crampe și esofag perforat.  De asemenea, el a slăbit 7 kilograme.

 

Citeşte mai multe despre:   tanar,   despăgubiri