Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un vicepreședinte al Camerei Comunelor a demisionat după ce a fost acuzat de agresiune sexuală: Ar fi violat șapte bărbați (VIDEO)

Un vicepreședinte al Camerei Comunelor a demisionat după ce a fost acuzat de agresiune sexuală: Ar fi violat șapte bărbați (VIDEO)

Nigel Evans a demisionat, miercuri, din fucția de președinte al Camerei Deputaților după ce a fost acuzat de mai multe infracțiuni, printre care agresiune sexuală și violarea a șapte bărbați, relatează BBC News.

Parlamentarul conservator este acuzat de opt infracțiuni ce au fost comise între 2002 și 2013, conform Crown Prosecution Service din Londra.

Evans de 55 ani, neagă acuzațiilr pe care le consideră nefondate.

Acesta a declarat că va continua să lucreze pentru a-i reprezenta în Parlament pe alegătorii săi din colegiul Ribble Valley din Lancashire.

"Vreau să-i asigur pe toţi că îmi voi apăra cu fermitate nevinovăţia", a afirmat el.

Nigel Evans, care urmează să compară în fața instanței pe 18 septembrie, este acuzat de două abuzuri sexuale, comise în perioada 1 ianuarie 2002 - 1 ianuarie 2004, cinci cazuri de agresiune sexuală, comise în perioada 1 ianuarie 2009 - 1 aprilie 2013, şi presupus viol împotriva a şapte victime, datând din perioada 29 martie - 1 aprilie 2013.

Nigel Evans demisionează după ce a fost acuzat de agresiune sexuală
Embed:

Citeşte mai multe despre:   vicepresedinte