Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Unde a mai apărut chipul lui Iisus: Prosop, țeavă, ciocolată. Topul celor mai ciudate "semne divine"

Unde a mai apărut chipul lui Iisus: Prosop, țeavă, ciocolată. Topul celor mai ciudate "semne divine"

Iisus şi-a făcut apariţia pe diverse obiecte de-a lungul timpului, impresionând omenirea credincioasă. Cea mai recentă descoperire vine din Anglia, unde o femeie a rămas uimită atunci când a scos un prosop din uscător şi a găsit o pată maronie, care înfăţişa chipul lui Iisus.

Profesoara de dans Roisin McCourt a observat o pată neobişnuită, care seamănă cu trăsăturile faciale ale unui bărbat cu barbă şi cu părul lung, relatează site-ul metro.co.uk.

Femeia de 31 de ani a fost bombardată cu cereri de la credincioşi, dornici să facă pelerinaje pentru a vedea imprimeul sfânt.

„Când am văzut prosopul nu mi-a venit să cred. Puteam să văd clar că era Iisus. I l-am arătat şi soţului meu şi a fost de acord cu mine. Nici măcar nu ştiu de unde provine pata, şi nici nu am văzut-o înainte să bag prosopul la spălat”, a spus Roisin, din localitatea Coventry.

Femeie este de părere că a primit un semn de la Dumnezeu, prin intermediul acestei „surprize”.

„Sunt catolică, dar nu sunt extrem de religioasă, nu mergem la biserică în fiecare weekend, dar după această descoperire credinţa mea este mult mai puternică”, a mai spus femeia.

Cele mai ciudate apariţii ale chipului lui Iisus:

-  O ţeavă de scurgere- O buturugă- Un scaun-  O radiografie- Un capac de borcan cu marmeladă- O pâine- O ciocolată Kit-Kat- O tigaie de prăjit- Un fier de călcat- Un geam de maşină