Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ungaria: 8.600 de migranți minori neînsoțiți au sosit în 2015. Guvernul este pregătit să-și pună la dispoziție casa de vacanță de la Balatonoszod pentru a găzdui copii ajunși fără familii

Ungaria: 8.600 de migranți minori neînsoțiți au sosit în 2015. Guvernul este pregătit să-și pună la dispoziție casa de vacanță de la Balatonoszod pentru a găzdui copii ajunși fără familii

Un articol de: -
Foto: reuters.com Externe

Tot mai mulți minori din Orientul Mijlociu ajung în Europa neînsoțiți. Oficialii de la Budapesta anunță că anul acesta au intrat în ungaria 8.600 de migranți cu vârsta de până în 18 ani.

Asaltul refugiaților nu s-a încheiat. Circa 15-20 de minori sirieni sau de alte naționalități pătrund pe teritoriul Ungariei zilnic, anunță secretarul de stat pentru afaceri sociale, Karoly Czibere.

Ungaria a cheltuit de curând 116 milioane de forinți (371.000 de euro) pentru a suplimenta numărul de locuri disponibile, de la 34 la 130, în centrul de primire din localitatea Fot, de lângă Budapesta, scrie agerpres.

90% dintre minorii neînsoțiți ajunși în Ungaria au fost băieți de 16-17 ani, care au părăsit țara după o scurtă perioadă, mai spun autoritățile maghiare.

Guvernulde la Budapesta s-a arătat dispus să pună la bătaie casa de vacanță de la Balatonoszod pentru a găzdui copii ajunși fără familii în Ungaria.

 

Citeşte mai multe despre:   minori,   imigranti,   refugiati,   Budapesta,   Ungaria
 
 
 
Loading...