Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ungaria se lansează în cursa înarmării. Orban: O Ungarie puternică nu poate exista fără o armată puternică

Ungaria se lansează în cursa înarmării. Orban: O Ungarie puternică nu poate exista fără o armată puternică

Un articol de: B1.ro - 16 Mai 2018, 19:30
Externe

O Ungarie puternică nu poate exista fără o armată puternică, iar o naţiune care nu-şi poate apăra ţara, nici nu o merită, a susținut premierul ungar Viktor Orban, la ceremonia de predare-primire a funcţiei Şefului Statului Major, potrivit hirado.hu. Acesta a mai punctat că apărarea Ungariei nu este nici sarcina NATO, nici a UE, ci a autorităților ungare. 

Orban a mai afirmat că, după succesul politicii constituţionale, naţionale, economice şi familiale a celor două mandate trecute, acum o sarcină importantă o reprezintă consolidarea securităţii naţionale.

Viktor Orban a vorbit din nou despre milioane de imigranţi care aşteaptă să pornească la drum. În acest context, el a promis că în următorii ani guvernul ungar va mări bugetul apărării naţionale de peste două ori.

Totodată, el a cerut de la noul Șef al Statului Major o armată modernă, puternică, dedicată ţării sale și atractivă pentru tineri.

Citeşte mai multe despre:   Ungaria,   Viktor Orban
 
 
 
Loading...