Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite (VIDEO)

Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite (VIDEO)

Un articol de: -
Externe

Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite. Furtuna ameninţă cu inundaţii apocaliptice şi rafale extrem de puternice. 

Zeci de mii de case au rămas fără energie, iar apa mării a ajuns pe străzile oraşelor de pe Coasta de Est a Statelor Unite. Peste 1.700.000 de oameni au fost evacuaţi în ultimele zile din faţa uraganului care se îndreaptă, cu mare viteză, spre zonele locuite, cu rafale şi de 150 de kilometri la oră.

Ciclonul a mai pierdut, totuşi, din putere în timp ce se apropia de Carolina de Nord și de Sud. Chiar şi aşa oficialii avertizează că ar putea încă să omoare "o mulțime de oameni" şi avertizează asupra riscului de inundații "catastrofale", potrivit BBC. 

Centrul Național al Uraganelor a anunțat că ciclonul rămâne extrem de periculos, iar oamenii care locuiesc în apropierea cursurilor de apă sunt cei mai expuşi.

Guvernatorul statului Carolina de Nord, Roy Cooper, a declarat că supraviețuirea în urma acestei furtunii va fi un test de "rezistență, de muncă în echipă, de bun simț și răbdare".

Şi Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenţionare de călătorie în Statele Unie ale Americii din cauza acestui uragan. Sunt vizate statele Georgia, Carolina de Sud, Carolina de Nord şi Virginia, chiar daca furtuna a scăzut acolo în intensitate la nivelul doi, pe o scală de la 1 la 5. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Florence,   SUA
 
 
 
Loading...