Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Veşti îngrijorătoare pentru mediu. Gheaţa din Oceanul Arctic este pe cale să atingă cel mai scăzut nivel din istorie până la finalul anului (VIDEO)

Veşti îngrijorătoare pentru mediu. Gheaţa din Oceanul Arctic este pe cale să atingă cel mai scăzut nivel din istorie până la finalul anului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 27 Iul 2016, 23:16
Veşti îngrijorătoare pentru mediu. Gheaţa din Oceanul Arctic este pe cale să atingă cel mai scăzut nivel din istorie până la finalul anului (VIDEO) foto: gandul.info Externe

Veşti îngrijorătoare pentru mediu. Gheaţa din Oceanul Arctic este pe cale să atingă cel mai scăzut nivel din istorie până la finalul anului.

Oamenii de ştiinţă trag un semnal de alarmă şi anunţă că topirea calotei glaciare a atins un nivel critic, ca urmare a temperaturilor din acest an, potrivit News Sky.com.

Conform NASA, în primele şase luni ale anului 2016 s-au constatat cele mai ridicate temperaturi din istorie. Este al treilea an la rând în care se bate aceste record

Cauzele principale ale topirii gheţei la un nivel record sunt încălzirea globală şi sistemul meteorologic El Nino.

Specialiştii susţin că anul 2017 ar trebui să fie mai răcoros, dar creşterea temperaturii de-a lungul anilor este un prilej de îngrijorare pentru lumea întreagă. Motivul principal al încălizirii globale este creşterea nivelului de dioxid de carbon emis de termocentrale şi autoturisme.

Gheaţa din Oceanul Arctic este pe cale să atingă cel mai scăzut nivel din istorie până la finalul anului

 

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   gheata