Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Vezi unde făceau duş surorile Middleton (FOTO)

Vezi unde făceau duş surorile Middleton (FOTO)

Casa din Berkshire, Anglia, unde surorile Kate şi Pippa Middleton au copilărit se află la licitaţie şi ar putea fi vândută cu aproximativ 495.000 de lire.

Imobilul din West View, cu patru dormitoare, pe care Mike şi Carole Middleton l-au cumpărat în 1979 cu 34.700 de lire, a fost locul în care Ducesa de Cambridge a copilărit până la vârsta de 13 ani.

Casa este construită în stil victorian, mobilată în schimb cu o bucătărie modernă.

Locuinţa are o grădină foarte mare şi se află în apropiere de şcoala primară unde viitoarea regină a învăţat până la 8 ani.Cu două săptămâni înainte de licitaţia din 3 iunie, jurnaliştii de la Daily Mail au făcut un tur al casei, împreună cu agentul imobiliar Dudley Singleton, care a fost aproape de Kate şi Pippa, precum şi de părinţii lor, pe vremea când locuiau acolo.

Familia Middleton a vândut locuinţa în 1995 cu 158.000 de lire, iar cei doi proprietari de atunci şi până în prezent nu au făcut prea multe modificări.

„Sunt o familie plăcută într-adevăr. Michael rezolvă toate problemele familiei, Carole este vivace şi atractivă, dar cred că Kate a luat mai multe trăsături de la tatăl ei. Pippa este mai mult stilul comercial”, a spus agentul în timp ce arăta o cameră de joacă a fetelor.Tot agentul a fost cel care regreta că mesajul scris de Kate „Kate Loves Prince William” ( Kate îl iubeşte pe Prinţul William) în camera ei, nu se mai regăsea.

Doar gândiţi-vă: Kate s-a jucat în această casă puţin cunoscută şi a ajuns într-un palat.

Citeşte mai multe despre:   casa