Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Viața extravagantă a soției lui Erdogan. Prima Doamnă a Turciei este dependentă de cumpărături, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul (FOTO)

Viața extravagantă a soției lui Erdogan. Prima Doamnă a Turciei este dependentă de cumpărături, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul (FOTO)

Un articol de: - 21 Iul 2016, 15:34
Viața extravagantă a soției lui Erdogan. Prima Doamnă a Turciei este dependentă de cumpărături, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul (FOTO) foto: dailymail.co.uk Externe

Prima Doamnă a Turciei duce o viață luxoasă, în ciuda faptului că aceasta pretinde că duce un trai modest. Aceasta este dependentă de cumpărături, achiziționând doar haide semnate de designeri celebri, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul, potrivit jerusalemonline.com.

Emine Erdogan, soția președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, cel care a depășit recent unei tentative de lovitură de stat, susține că trăiește modest, în conformitate cu legile islamice, însă o serie de poze publicate în spațiul online contrazic spusele acesteia.

Mai exact, se pare că Emine Erdogan are o slăbiciune pentru a călători în jurul lumii cu scopul de a face cumpărături, aceasta vizitând atât magazine de antichități, cât și pe cele ale designerilor. În luna octombrie a anului 2015, un întreg centru comercial cu haine de lux din Bruxelles a fost închis în onoarea acesteia, în timp ce soțul ei discuta despre criza refugiaților cu liderii Uniunii Europene.

În timp ce un sfert din populația turcă trăiește în sărăcie și aproximativ 2 milioane de turci trăiesc cu 5 euro pe zi, Emine bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul, iar ceștile acesteia snt acoperite cu aur care costă 300 de euro.

În timp ce și-a însoțit soțul într-o vizită oficială la Varșovia, aceasta a cheltuit peste 40.000 de euro într-un magazin de antichități. Antichitățile pe care aceasta le-a cumpărat sunt împrăștiate în numeroasele palate ale lui Erdogan care măsoară aproximativ 2500 de metri pătrați și sunt estimate a avea valoarea de peste 650 de milioane de euro.

Pereții sunt acoperiți cu mătase, iar ușile sutelor de camere ale palatului sunt acoperite cu aur. Criticii lui Erdogan spun că bogăția sa l-ar face invidios și pe fostul dictator irakian Saddam Hussein. Alții sunt de părere că palatele arată ca o gară din China și că nu sunt potrivite pentru o țară care are în spate marea istorie a Imperiului Otoman.

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   soţie,   Turcia,   prima doamna,   lux