Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Victima atacului canibalic din Miami povestește clipe de groază: ”Mi-a mâncat fața și mi-a scos ochii”

Victima atacului canibalic din Miami povestește clipe de groază: ”Mi-a mâncat fața și mi-a scos ochii”

Victima atacului canibalic din luna mai, din Miami, povestește clipele de groază prin care a trecut.

În vârstă de 65 de ani, Ronald Poppo a fost la un pas de moarte în urma incidentului petrecut pe 26 mai. El a povestit penstru CBS că atacatorul, Rudy Eugene, părea nemulțumit de ceva și l-a amenințat că-l omoară.

”M-a izbit cu capul de trotuar. M-a lipit fața de trotuar. Mi-a scos ochii. Mă sugruma și în același timp îmi scotea ochii” a povestit Poppo.

Bătrânul a precizat că nu l-a provocat în niciun fel pe Eugene și că acesta nu a folosit nicio armă asupra sa, doar forța fizică.

De asemenea, Poppo neagă că l-ar fi cunoscut pe atacator deși din unele informații reieșea că cei doi s-ar fi întâlnit înaintea incidentului. În mărturiile lui victimei apar câteva neconcordanțe.

Ronald Poppo a rămas orb în urma atacului și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. El avusese antecedente penale înainte de actul canibalistic, legate în special de consumul de alcool și tulburarea liniștii publice.