Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Viktor Orban: Islamul stabilește reguli dintr-o altă lume și nu aparține de Europa, ci s-a autoinvitat. Dreptul la o viață în Germania sau în Ungaria o au doar cei care muncesc pentru asta

Viktor Orban: Islamul stabilește reguli dintr-o altă lume și nu aparține de Europa, ci s-a autoinvitat. Dreptul la o viață în Germania sau în Ungaria o au doar cei care muncesc pentru asta

Un articol de: - 16 Oct 2015, 13:32
Viktor Orban: Islamul stabilește reguli dintr-o altă lume și nu aparține de Europa, ci s-a autoinvitat. Dreptul la o viață în Germania sau în Ungaria o au doar cei care muncesc pentru asta Externe

Islamul nu aparține Europei, ci doar s-a autoinvitat și nu toată lumea are dreptul la o viață în Germania sau Ungaria, ci doar cei care au muncit pentru asta, a declarat Viktor Orban, premierul de la Budapesta, potrivit Agerpres.

"Islamul nu a aparținut niciodată Europei, s-a autoinvitat. Spiritual, islamul nu aparține Europei. Este un corpus de reguli dintr-o altă lume", a declarat Orban, care a recunoscut, totuși, că lucrătorii turci veniți să furnizeze forță de muncă economiei germane în anii 1960-1970 "aparțin istoriei Germaniei și, prim urmare, și a Europei".

Acesta a mai declarat că nu are dreptul de a pune la îndoială în fața germanilor sau a francezilor posibilitatea unei societăți multiculturale, dar ”în Ungaria, decidem noi înșine dacă vrem sau nu. Și nu vrem".

Viktor Orban a mai afirmat că miile de oameni care ajung zilnic pe continent sunt doar niște imigranți economici, nu refugiați, și că "nu toată lumea are dreptul la o viață în Germania sau în Ungaria", ci "numai cei care au lucrat pentru asta".

El a declarat la începutul lunii octombrie pentru postul de radio Kossuth că imigranții sunt în proporție de peste 80% bărbați "tineri, un grup care seamănă mai mult cu o armată, decât cu refugiați". Totuși, Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați și UNICEF susțin că o treime dintre imigranți sunt femei și copii.

Citeşte mai multe despre:   Ungaria,   Viktor Orban,   islam,   Europa,   refugiati