Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Fostul bodyguard al lui Vladimir Putin îl amenință cu ‘CAFTEALA’ pe Aleksei Navalnîi: Îţi promit că te voi face o CHIFTEA SUCULENTĂ în doar câteva minute!

Fostul bodyguard al lui Vladimir Putin îl amenință cu ‘CAFTEALA’ pe Aleksei Navalnîi: Îţi promit că te voi face o CHIFTEA SUCULENTĂ în doar câteva minute!

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 17:47
Fostul bodyguard al lui Vladimir Putin îl amenință cu ‘CAFTEALA’ pe Aleksei Navalnîi: Îţi promit că te voi face o CHIFTEA SUCULENTĂ în doar câteva minute! Externe

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi, este amenințat cu o “cafteală” zdravană de fosta gardă de corp a liderului de la Kremlin, generalul Viktor Zolotov, în prezent șef al Gărzii Naționale a Rusiei.

Zolotov, care l-a provocat la un “duel” pe Aleksei Navalnîi, în timp ce acesta se afla în închisoare, a respins vineri condiţiile propuse de opozant de a se “duela verbal” într-o dezbatere publică, scrie Agerpres.

Navalnîi, care între timp a ieşit din închisoare, a declarat joi seara că în calitate de persoană căreia i s-a aruncat mănuşa, a acceptat provocarea şi a ales „arma” şi locul pentru duel: „o dezbatere la televiziune naţională”.

“Dezbateri? Îl invitasem pentru altceva”, a reacţionat Zolotov într-o declaraţie pentru agenţia de presă TASS. “De aceea, nu ne vom întâlni”, a mai spus fostul bodyguard al lui Putin.

Zolotov l-a provocat luna trecută pe Navalnîi la un “duel” luna trecută - în timp ce opozantul rus se afla în închisoare - ca urmare a unei anchete privind corupţia în cadrul Gărzii Naţionale, realizată de o organizație a lui Navalnîi.

“În ring, pe tatami, oriunde, îţi promit că te voi face o chiftea suculentă în doar câteva minute”, a spus Zolotov (64 de ani) îmbrăcat în uniformă, cu pumnul ridicat, într-o înregistrare video postată pe internet.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

(Sursa video: Guardian News / Youtube)

Citeşte mai multe despre:   Aleksei Navalnii,   Viktor Zolotov,   Vladimir Putin,   Garda Nationala a Rusiei