Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Viorica Dăncilă, după participarea la Marșul Internațional al Vieții, de la Auschwitz: Un angajament ferm privind combaterea antisemitismului este cel mai potrivit omagiu pentru victimele urii (FOTO)

Viorica Dăncilă, după participarea la Marșul Internațional al Vieții, de la Auschwitz: Un angajament ferm privind combaterea antisemitismului este cel mai potrivit omagiu pentru victimele urii (FOTO)

Un articol de: Elena Stanciu - 02 Mai 2019, 17:42
Foto: gov.ro Externe

Premierul Viorica Dăncilă a participat joi a Marșul Internațional al Vieții, eveniment care a presuspus parcurgerea pe jos a distanței de la Auschwitz la Birkenau. 
Într-un mesaj publicat ulterior pe contul său de Twitter, Dăncilă precizează că angajamentul ferm de combatere a antisemitismului este cel mai bun omagiu la adresa „victimelor urii”. 

”La #MarchoftheLiving 2019 de la #Auschwitz la #Birkenau. Un angajament ferm privind combaterea antisemitismului în toate formele sale este cel mai potrivit omagiu pentru victimele urii și o garanție că dureroasele capitole ale istoriei nu se vor mai repeta niciodată în viitor”, a scris Viorica Dăncilă pe Twitter. 

Tot joi, șefa Executivului a participat la  Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunității internaționale, oficiali guvernamentali, reprezentanți ai cultelor religioase, organizații de studenți și copii.

„Alături de delegația oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, vor mai participa la acest eveniment David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, precum şi Tova Ben Nun-Cherbis,  președinte și fondator al Complexului Educațional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului. 

Viorica Dăncilă se află, între 1 și 2 mai într-o vizită în Polonia. 

Viorica Dăncilă, după participarea la Marșul Internațional al Vieții, de la Auschwitz: Un angajament ferm privind combaterea antisemitismului este cel mai potrivit omagiu pentru victimele urii

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   Auschwitz
 
 
 
Loading...