Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Vladimir Putin comentează scandalul despre copilul violat de un migrant în Austria: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor"

Vladimir Putin comentează scandalul despre copilul violat de un migrant în Austria: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor"

Un articol de: - 03 Noi 2016, 19:28
Vladimir Putin comentează scandalul despre copilul violat de un migrant în Austria: "O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor" Foto: o.canada.com Externe

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a comentat anularea condamnării pentru viol a unui irakian din Austria, anunță Hot News.

Putin a criticat achitarea violatorului deși acesta nu a fost achitat. Irakianului i s-a anulat doar condamnarea pentru viol, în schimb condamnarea pentru agresiuni sexuale grave fiind menținută.

"Într-o țară europeană, un copil e violat de un migrant și justiția îl eliberează din două motive: vorbea prost limba țării și nu a înțeles că băiatul era un băiat", a comentat Putin la o conferință de presă.

"O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor. Nici măcar nu îmi pot explica raționamentul - e un sentiment de vinovăție față de migranți? Ce se întâmplă? Nu e clar", a mai adăugat acesta.

"Acesta este rezultatul disoluției valorilor naționale tradiționale", a precizat liderul de la Kremlin.

În octombrie Curtea Supremă a decis anularea condamnării pentru viol a irakianul, preciind că verdictul de viol nu este suficient dovedit.

Cazul de viol va reveni în fața tribunalului regional, cel mai probabil la începutul anului viitor.

Irakianul a declarat că a fost vorba de o "urgență sexuala" având în vedere că soția sa a rămas în Irak și nu a mai "făcut sex de patru luni".

Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin,   Austria