Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Vladimir Putin: Rusia va lua măsurile necesare pentru a răspunde agresivității NATO (VIDEO)

Vladimir Putin: Rusia va lua măsurile necesare pentru a răspunde agresivității NATO (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 19:06
Vladimir Putin: Rusia va lua măsurile necesare pentru a răspunde agresivității NATO (VIDEO) Foto: endingthefed.com Externe

Într-un discurs ținut în fața Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului rus), Vladimir Putin a afirmat că Rusia va lua măsurile necesare pentru a răspunde agresivității de care NATO dă dovadă.

"NATO își intensifică retorica agresivă, își consolidează acțiunile agresive în apropierea frontierelor noastre. În aceste condiții, ne vedem obligați să acordam o atenție specială activitaților legate de întarirea capacității de apărare a țării noastre ", a declarat Putin.

Discursul lui Putin în Duma de Stat

Președintele rus a mai afirmat și că țara sa este este deschisă unei discuții despre un nou sistem de securitate colectivă în lume, fără blocuri militare. În cadrul aceluiași discurs, Putin a mai remarcat și că Occidentul nu percepe în mod pozitiv o astfel de inițiativă. Totodată, el  a precizat că toate neînțelegerile ideologice și jocurile geopolitice ar trebui lăsate deoparte, iar combaterea terorismului ar trebui să fie ținta comună.

Relația dintre NATO și Rusia a devenit tot mai tensionată, asta în condițiile în care NATO are în plan construirea celui de-al doilea scut antirachetă, în Polonia, după cel din România.

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   NATO,   Vladimir Putin