Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe "Vrei să scapi de Trump și Clinton, mută-te în Canada": O firmă de tranzacţii imobiliare îşi face reclamă prezentând mutarea la vecinii din nord ca alternativă la candidații la președinția SUA (FOTO)

"Vrei să scapi de Trump și Clinton, mută-te în Canada": O firmă de tranzacţii imobiliare îşi face reclamă prezentând mutarea la vecinii din nord ca alternativă la candidații la președinția SUA (FOTO)

Un articol de: - 25 Iul 2016, 15:04
"Vrei să scapi de Trump și Clinton, mută-te în Canada": O firmă de tranzacţii imobiliare îşi face reclamă prezentând mutarea la vecinii din nord ca alternativă la candidații la președinția SUA (FOTO) Externe

O firmă americană de tranzacţii imobiliare își face reclamă profitând de isteria creată în jurul alegerilor prezidențiale din SUA.

“Vrei să scapi de Clinton și Trump, mută-te în Canada”, scrie pe panourile publicitare ale firmei Jeff Cook Real Estate, scrie National Post.

“Odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale şi cu toată această agitaţie generată de ele, ne-am spus: «De ce nu am crea ceva amuzant din asta şi să facem pe toată lumea să râdă?»”, afirmă Jeff Cook, fondatorul companiei.

Pentru a nu fi acuzați de discriminare, reprezentanții firmei au inclus în panoul publicitar fotografiile ambilor candidaţi.

”Sperăm că am reuşit să vă facem să râdeţi în drum spre serviciu sau spre casă. Lăsând gluma la o parte, suntem disponibili şi pregătiţi să vă ajutăm să vă vindeţi casa, chiar dacă doriţi să vă mutaţi tot în această regiune. Telefonaţi-ne astăzi”, se afirmă în încheierea aceluiaşi mesaj.

 

Citeşte mai multe despre:   imobiliare,   alegeri prezidentiale,   Canada,   SUA