Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Winnie the Pooh, interzis în Polonia pentru că ar fi ”hermafrodit”

Winnie the Pooh, interzis în Polonia pentru că ar fi ”hermafrodit”

Un articol de: - 24 Noi 2014, 11:40
Winnie the Pooh, interzis în Polonia pentru că ar fi ”hermafrodit” Foto: hollywoodlife.com Externe
Personajul de desene animate Winnie the Pooh a fost interzis într-un loc de joacă dintr-un orăşel din Polonia, după ce consilierii oraşului au considerat necorespunzător pentru minori faptul că acesta poartă doar un tricou, precum şi sexualitatea îndoielnică a acestuia, relatează Fox News.

În timpul unei întâlniri a consiliului local din orăşelul Tuszyn, Polonia, ţinuta şi lipsa de organe genitale a îndrăgitului ursuleţ au fost subiect de dezbatere pentru mai mulţi membri. Aceştia au insistat asupra ideei că Winnie the Pooh este un model necorespunzător pentru copii, din cauză că este un hermafrodit.

O înregistrare a respectivei şedinţe o arată pe una dintre consiliere afirmând: „Toată lumea care cunoaşte personajul Winnie the Pooh ştie că el nu are organe sexuale.“

Femeia era hotărâtă ca şi ceilalţi colegi ai săi să se informeze despre origininea hermafroditului Pooh, dar şi a creatorului său, AA Milne.

Primarul oraşului, Ryszard Cichy, l-a comparat pe Winnie cu un îndrăgit personaj polonez, ursul Misio Uszatek, despre care a spus că acesta din urmă este o alegere mai bună, deoarece este îmbrăcat din cap până în picioare.

„Uitându-ne la ambii urşi, unul este complet îmbrăcat, în timp ce celălalt poartă doar o bluză“, a declarat Ciszy în timpul şedinţei.

„E pe jumătate îmbrăcat, ceea ce e necorespunzător pentru copii“, a mai spus el.

În urma acestei dezbateri, edilii polonezi au ajuns la concluzia că „scriitorul a tăiat testiculele ursuleţului său cu o lamă, pentru că avea el însuşi probleme de identitate sexuală!“

Un studiu al rezidenţilor locali de la un post de televiziune polonez a dezvăluit că nimeni nu ia, de fapt, în considerare că Winnie poartă doar o bluză şi nimeni nu vede asta ca pe o problemă.

„Este ridicol că oficialii îşi pierd timpul cu atfel de probleme“, a declarat o localnică.

Un alt localnic a comparat inteligenţa nu atât de sclipitoare a personajului Winnie cu cea a consilierilor, spunând că „Winnie the Pooh era un urs nu prea deştept şi, din păcate, asta e evident şi la cei care se ocupă de acest subiect.“