Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Wuhan, epicentrul coronavirusului ucigaș și casă a 11 milioane de oameni, a devenit o scenă a groazei: Bolnavii zac pe jos în spitale, iar gările sunt păzite cu arme automate (VIDEO)

Wuhan, epicentrul coronavirusului ucigaș și casă a 11 milioane de oameni, a devenit o scenă a groazei: Bolnavii zac pe jos în spitale, iar gările sunt păzite cu arme automate (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 25 Ian 2020, 22:07
foto: captură Twitter Externe

Wuhan, casă a circa 11 milioane de locuitori, pare desprins dintr-o altă lume în aceste zile. Orașul, epicentru al coronavirusului ucigaș, care a provocat deja 41 de morți și circa 1.400 de îmbolnăviri în toată lumea, este scena unor imagini greu de descris, cu spitale supraaglomerate, pacienți care zac pe jos și gări păzite de soldați înarmați cu arme automate.

#1

Imaginile disperării au fost surprinse în mai multe înregistrări video apărute pe Twitter, a căror veridicitate a fost confirmată de jurnaliștii CNN, potrivit digi24.ro.

#2

Spitalele nu mai fac față numărului mare de pacienți și au amenajat zone de primire în parcări. Sute de oameni așteaptă la coadă, de aproape 24 de ore. Nu mai există paturi libere, iar bolnavii internați sunt înghesuiți pe scaune sau zac pe jos, pe coridoare. În unitățile medicale circulă zvonuri potrivit cărora nu mai există medicamente suficiente pentru cetățeni.

#3

Gările din Wuhan sunt păzite de soldați înarmați cu arme automate și echipați cu costume de protecție. 
 

Citeşte mai multe despre:   Wuhan