Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Zbor easyJet cu o întârziere de 86 de ani: Pasagerii, recompensați cu mâncare și dreptul la două apeluri internaționale pe zi

Zbor easyJet cu o întârziere de 86 de ani: Pasagerii, recompensați cu mâncare și dreptul la două apeluri internaționale pe zi

Cea mai mare companie aeriană a Marii Britanii în funcție de buget a anulat un zbor de noapte după care le-a spus pasagerilor că trebuie să aștepte 86 de ani și o zi pentru următoarea cursă, relatează The Independent.

După ce au așteptat un zbor întârziat la aeroportul din Geneva,cei 130 de pasageri care aveau bilete la zborul easyJet 8584 au primit câte un email că sunt pedepsiți pentru opt decade.

Vă scriem pentru a vă informa că zborul dumneavoastră va pleca la ora locală 11:00, pe data de 29.07.2099”, se arăta în mesajul companiei.

Apoi, compania aeriană și-a cerut scuze pentru ”inconveniența importantă” pe care așteptarea până în secolul 22 ar putea-o cauza și și-a exprimat speranța că pasagerii le vor acorda ”o altă șansă în viitor”.

Compania a dat vina pe vremea nefavorabilă din Geneva pentru întârziere.

Deoarece întârzierea este legată de condițiile meteo, este puțin probabil să fiți compensați, însă acest lucu nu vă afectează drepturile de acomodare, alimentare și telefoane”, a afirmat un purtător de cuvânt al Aviației Civile.

Dacă vreunul dintre pasageri are noroc și trăiește până în vara lui 2099, easyJet îi va oferi trei mese și două apeluri internaționale în fiecare zi, plus cazarea într-o cameră de hotel în fiecare noapte.  

Aceasta a fost o eroare de sistem care a afectat un singur zbor. Chiar și cele mai noi afaceri pe termen lung nu ne duc atât de departe în viitor”, a precizat un purtător de cuvânt al easyJet.

Mai târziu, pasagerilor li s-a spus că de fapt, anularea inițială a fost cauzată de o problemă tehnică a avionului.   

Citeşte mai multe despre:   pasageri,   zbor,   magazine
 
 
 
Loading...