Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe ”Zid al rușinii” pe Facebook împotriva operatoarei de televiziune care a lovit cu piciorul imigranți: Faceți de rușine profesia dumneavoastră

”Zid al rușinii” pe Facebook împotriva operatoarei de televiziune care a lovit cu piciorul imigranți: Faceți de rușine profesia dumneavoastră

Un articol de: - 10 Sep 2015, 09:24
”Zid al rușinii” pe Facebook împotriva operatoarei de televiziune care a lovit cu piciorul imigranți: Faceți de rușine profesia dumneavoastră Foto: independent.co.uk Externe
Imaginile cu o operatoare de televiziune din Ungaria care a lovit cu piciorul imigranți ce treceau frontiera țării sale au stârnit discuții aprinse în Ungaria, în condițiile în care țara este deja criticată pentru atitudinea sa față de imigranți, relatează AFP, citată de Agerpres.

Un ”zid al rușinii” pe Facebook, care include fotografii, imagini video și comentarii cu privire la incident, a primit susținerea a 16.000 de internauți, până miercuri după-amiază.

”Faceți de rușine profesia dumneavoastră”, a scris un internaut.

Imaginile, apărute marți seara pe rețelele de socializare, o arată pe femeia în cauză, Petra Laszlo, cu camera pe umăr, punând piedică unui bărbat ce fugea cu un copil în brațe și lovind cu piciorul, într-un incident separat, o fetiță.

Incidentul a avut loc la Roszke, lângă frontiera cu Serbia, în sudul Ungariei, unde sute de imigranți au forțat un cordon al poliției.

Jurnalista lucra pentru un post de televiziune apropiat extremei drepte, N1TV, care a anunțat că aceasta a fost dată afară ”pentru comportament inacceptabil”.

Imaginile video au arătat-o pe jurnalistă ”lovind cu piciorul străini, inclusiv un copil care era în mod clar solicitant de azil”, a subliniat Aniko Bakonyi, de la Comitetul Helsinki din Ungaria.

”Sunt imagini șocante, deoarece ea era acolo pentru a filma, ea știa foarte bine pe cine lovește”, a subliniat aceasta.