Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ziua Victoriei, sărbătorită la Moscova cu o paradă militară grandioasă: Igor Dodon a stat în dreapta lui Vladimir Putin (VIDEO)

Ziua Victoriei, sărbătorită la Moscova cu o paradă militară grandioasă: Igor Dodon a stat în dreapta lui Vladimir Putin (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Mai 2017, 15:21
Foto: russia-insider.com Externe

Paradă grandioasă la Moscova, la defilarea de 9 mai. Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldovei, a fost oaspetele de onoare a lui Vladimir Putin. Dodon a stat pe tot parcursul paradei în spatele liderului de la Kremlin. Şi ca să-şi arate devotamentul, Dodon a dat ordin ca Ziua Victoriei, care marchează înfrângerea Germaniei naziste de către ruşi, să fie sărbătorită cu fast şi la Chişinău, informează B1 TV. 

Pe tot parcursul paradei din Piaţa Roşie, Igor Dodon a stat în dreapta lui Vladimir Putin. Cei doi au admirat împreună parada şi fost surprinşi inclusiv în schimbul unui schimb de replici, umăr la umăr.

Preşedintele Republicii Moldova a stat în apropierea liderului rus chiar şi în timpul discursului acestuia.

Ziua Victoriei, sărbătorită la Moscova cu o paradă militară grandioasă: Igor Dodon a stat în dreapta lui Vladimir Putin

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

De altfel, Dodon pare să-i fi luat locul lui Dmitri Medvedev, prim-ministrul Rusiei, în topul oamenilor de încredere a lui Putin.

Liderul de la Chişinău îl urmează pe Vladimir Putin la momentul în care acesta salută invitaţii la paradă, în timp ce Medvedev stă în spatele Dodon.
Igor Dodon a anunţat pe o rețea de socializare că a avut şi o întrevedere oficială cu Vladimir Putin, a treia din acest an, în care au ajuns la mai multe înţelegeri şi s-au pus de acord asupra a mai multor probleme.

Înainte de a pleca în Rusia, Dodon a ordonat Armatei Naționale să scoată tehnica militară sovietică în Piața Marii Adunări Naționale din Chişinău.

„Nimic și nimeni nu ne va face să uităm marea realizare a bunicilor și străbunicilor noștri! Noi ținem minte și ne mândrim!", a scris Igor Dodon în limba rusă pe o reţea de socializare.

La parada din Moscova, care marchează 72 de ani de la Al Doilea Razboi Mondial şi înfrângerea Germaniei naziste, au defilat 10.000 de militari 114 unităţi de echipament şi peste 70 de aeronave.

Citeşte mai multe despre:   Moscova,   parada,   Igor Dodon,   Vladimir Putin
 
Loading...