Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A călcat pe o bucată de parchet care s-a ridicat. Când a tras de ea, a făcut descoperirea. Ce a găsit sub podea (VIDEO)

A călcat pe o bucată de parchet care s-a ridicat. Când a tras de ea, a făcut descoperirea. Ce a găsit sub podea (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 15 Feb 2021, 15:02
A călcat pe o bucată de parchet care s-a ridicat. Când a tras de ea, a făcut descoperirea. Ce a găsit sub podea (VIDEO) Fapt divers

Un clip a devenit viral pe TikTok la scurt timp după publicare. În acest videoclip este dezvăluit un secret pe care îl au mai multe case din SUA.

Un constructor le-a arătat internauților cum a gândit o locuință și ce surpriză se găsește chiar sub podea, scrie ro-viral.video.

Acest tip de ascunzătoare este realizată în multe zone din Statele Unite, fiind necesară acolo unde populația are grijă să își facă un adăpost în caz de dezastre naturale și nu numai.

Un uragan are puterea să distruga complet locuințele, astfel că oamenii au nevoie în aceste zone de locuri de adăpostit pentru a se salva.  

Prin urmare, în unele zone constructorii mai construiesc sub case și buncăre, care sunt în general construite simplu, sub pământ, însă cei care vor să integreze în locuință mai bine un asemenea buncăr pot să apeleze la soluții estetice ceva mai interesante, precum cele din imagini. 

Clipul devenit viral pe TikTok îl puteți vizualiza aici:
 

A călcat pe o bucată de parchet care s-a ridicat. Când a tras de ea, a făcut descoperirea. Ce a găsit sub podea

@allamericanfloor

Watch till the end #trapdoor #trapdoorchallenge #makingwoodfloorsgreatagain

♬ Run - AWOLNATION

Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Citeşte mai multe despre:   parchet,   TikTok