Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A crezut că a cumpărat doi căţeluşi abia născuţi, însă surpriză... S-au mărit şi s-au transformat în... Nu erau deloc câini! Ce crescuse, de fapt?

A crezut că a cumpărat doi căţeluşi abia născuţi, însă surpriză... S-au mărit şi s-au transformat în... Nu erau deloc câini! Ce crescuse, de fapt?

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 12 Feb 2021, 16:31
A crezut că a cumpărat doi căţeluşi abia născuţi, însă surpriză... S-au mărit şi s-au transformat în... Nu erau deloc câini! Ce crescuse, de fapt? Galerie foto (2) Fapt divers

Un bărbat din China şi-a dorit foarte mult doi câini, pe care să-i crească şi dreseze pentru paza fermei lui.

S-a întâlnit cu un comerciant care vindea animăluţe, printre care şi câini. Wang l-a întrebat pe respectivul vânzător dacă acele animale vor ajunge, la maturitate, câinii de care are el nevoie. Samsarul de patrupede l-a asigurat că da, iar chinezul n-a mai pierdut timpul şi a cumpărat puii de câine. Sau, cel puţin, asta avea el impresia că achiziţionează.

 

 

"Câinii" i-au mâncat găinile

 

A luat puii, i-a hrănit, i-a crescut corespunzător şi, uşor-uşor, patrupedele au ajuns la maturitate. Chinezul a observat cum animăluţele au un apetit deosebit pentru găinile din gospodăria lui, astfel că i-a trecut într-un ţarc. La 2-3 luni de când a cumpărat ceea cea crezut el că sunt câini, a avut un moment de uluială.

 

De fapt, cumpărase doi pui de urs

 Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

De fapt, vânătorul din târg îi vânduse doi pui de urşi, pe care îi luase din pădure, în timp ce se făcea braconaj.  Wang s-a speriat şi a chemat autorităţile. A spus toată povestea despre cum a intrat în posesia urşilor, iar animalele sălbatice i-au fost confiscate.

Urşii au fost duşi într-un parc naţional din China, unde acum trăiesc într-un soi de semi-sălbăticie controlată de Protecţia Animalelor. Wang s-a ataşat în cei doi ani de puii de urşi, iar acum îi vizitează în parcul respectiv.
 

Citeşte mai multe despre:   caini,   ursi,   China