Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Fapt divers A cumpărat o casă în urmă cu câteva luni și s-a apucat să facă curățenie în ea. Într-o zi, a găsit o cameră secretă și a decis să intre în ea: „Aș fi vrut să nu dau de ea niciodată!” (FOTO)

A cumpărat o casă în urmă cu câteva luni și s-a apucat să facă curățenie în ea. Într-o zi, a găsit o cameră secretă și a decis să intre în ea: „Aș fi vrut să nu dau de ea niciodată!” (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 07 Noi 2020, 12:12
A cumpărat o casă în urmă cu câteva luni și s-a apucat să facă curățenie în ea. Într-o zi, a găsit o cameră secretă și a decis să intre în ea: „Aș fi vrut să nu dau de ea niciodată!” (FOTO) Foto: captura video Fapt divers

A cumpărat o casă în urmă cu câteva luni și s-a apucat să facă curățenie în ea. Într-o zi, a găsit o cameră secretă și, deși era singură acasă, a decis să vadă ce este acolo. A hotărât să facă un live ca să fie însoțită de prietenii virtuali.

Însă la rândul lor aceștia s-au îngrozit când au văzut ce se află dincolo de ziduri.

„Am cumpărat această casă acum câteva luni și am început să facem curat în diferite dulapuri și servante. Lucram la asta, unde fosta doamnă ținea orice. Am observat că se mișcă și am zis să mă uit să văd ce e acolo. Copiii m-au sfătuit să filmez în timp ce verific”, a scris femeia. 

Când în sfârșit a intrat în cameră, oamenii au fost de-a dreptul îngroziți. Camera era plină de păpuși ciudate. „Am energii negative în legătură cu asta”, a scris cineva. „Păpușa în roșu e vie!”, a scris altcineva. „E înfiorător! Efectiv tremur de frică!”, „A mai observat cineva că acel cap de bebeluș are altă față decât cea din video anterior?”, „Și se uită la ea la final, nu așa cum era la început”, au scris internauții.

Cineva însă a făcut și o glumă: „Când uiți unde pui cadourile de Crăciun”. 

La rândul său, femeia care filma a recunoscut: „Camera asta m-a tulburat foarte tare, m-am simțit foarte nesigură acolo. După ziua de azi, am decis să închid această cameră și mă gândesc să o las celor cărora aparține această cameră”. 


 

Citeşte mai multe despre:   camera secreta